Tipuri de sticlă: SGG COOL-LITE® ST

SGG COOL-LITE® ST sunt tipuri de sticla cu protectie solara realizate prin depunerea pe suportul de sticla clara SGG PLANILUX sau colorata in masa SGG PARSOL a mai multor straturi metalice prin procedeul pulverizarii catodice in vid. Procedeul de fabricatie si tipul de material pulverizat confera rezistenta si durabilitate sporita acestui strat.
Datorita acestor proprietati, sticlele SGG COOL-LITE® ST pot fi prelucrate (calite, laminate, emailate etc.) fara sa fie afectate caracteristicile tehnice si estetice. Se monteaza cu depunerea pozitionata pe fata 2.

 

Avantaje

Sticla SGG COOL-LITE® ST este foarte usor de prelucrat si poate fi depozitata in conditii normale tinand cont de recomandarile Saint-Gobain Glass. Acest lucru se datoreaza rezistentei crescute a depunerii.

Gama variata de culori in reflexie permite utilizarea sticlelor SGG COOL-LITE® ST pentru orice tip de fatada sau resedinte.

Vazuta din exterior, sticla SGG COOL-LITE® ST este parte integranta din fatada cladirii, conferindu-i personalitate si dinamism. Prin filtrarea luminii se obtine o atmosfera placuta in casa sau biroul dumneavoastra.

Punctul forte al sticlelor SGG COOL-LITE® ST este protectia solara. In felul acesta energia solara care patrunde in interior este mult mai mica, iar dumneavoastra faceti economii considerabile, micsorand costurile destinate climatizarii.

 

SGG COOL-LITE® ST poate fi combinata cu usurinta cu alte tipuri de sticla pentru a realiza diferite functii:

  • Termoizolatia (de exemplu cu SGG PLANITHERM ULTRA N)
  • Protectia fonica (cu SGG STADIP SILENCE)
  • Securitatea (cu SGG STADIP sau SGG STADIP PROTECT)
  • Autocuratarea (cu SGG BIOCLEAN)

 

Transmisia luminoasă TL (380-780nm) SGG COOL-LITE® ST

Transmisia luminoasă TL

 
Transmisia energetică Te SGG COOL-LITE® ST

Transmisia energetică Te

 

Gama

 

Posibilitati de prelucrare

Datorita peliculei extrem de rezistente, SGG COOL-LITE® ST sunt sticle usor de transformat.

Ele pot fi:

  • Curbate
  • Securizate
  • Laminate
  • Emailate
  • Serigrafiate

 

Montarea vitrajelor

Vitrajele cu sticla SGG COOL-LITE® ST trebuie montate conform standardelor in vigoare si instructiunilor generale de procesare.

Depunerea sticlelor SGG COOL-LITE® ST trebuie pozitionata pe fata 2. Nu este necesara slefuirea depunerii pe margini atat pentru vitraj dublu cat si pentru vitraj structural.

Adezivii folositi pentru asamblarea in dublu vitraj sau pentru montajul structural trebuie sa fie compatibili cu depunerea SGG COOL-LITE® ST.

 

Performanţe

Vezi performaţe SGG COOL-LITE® ST pe suport SGG Planilux

Vezi performaţe SGG COOL-LITE® ST pe suport SGG Parsol Verde

 

Norme si reglementari

Sticlele cu depunere SGG COOL-LITE® ST corespund cerintelor clasei B a standardului european EN 1096-1 si 1096-2 si detin marcajul CE.

RomânăEnglish
Copyright ©2009-2021 Saint-Gobain Glass